Våra Tjänster

Sprutmålning av köksluckor och dörrar

Vår specialitet är sprutmålning av köksluckor, garderobs- och innedörrar samt möbler. Resultatet blir lika bra på både gammal som nytillverkad inredning.

Med vår hjälp kan ni förnya era kök och förvaringsutrymmen utan att byta hela inredningen. Vi hjälper till med hela processen från demontering, hämtning, sprutmålning, lämning och montering. Det går också bra att själv lämna och hämta luckor och dörrar hos oss.

Vi kan sprutmåla era luckor och dörrar i vilka kulörer ni vill. Vi jobbar med NCS kulörsystem där det ingår över 2000 olika nyanser. Dessa NCS kulörer finns även i de flesta färgaffärer. Att därefter sätta på nya handtag och beslag, gör att ert kök eller inredning ser nytt och modernt ut.

Laga söndriga innerdörrar

Att byta ut gamla, slitna och till och med söndriga innerdörrar är en dyr process. Men istället för att byta ut dina gamla dörrar, vilket också ofta medför byte av karm och foder, kan vi göra om dem till vackra spegeldörrar.

På din gamla dörr limmar vi på en MDF-skiva, utfräst i önskat spegelmönster. Denna dörr kan du sedan hänga tillbaka i din gamla karm och få en helt ny känsla i hemmet.